Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Για την VIAL η διακόσμηση στο χώρο του ξενοδοχείου αρχίζει από την μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση των εξωτέρικων κουφωμάτων PVC και Αλουμινιου, συνεχιζεται με την ολοκληρωμενη γκαμα που υπαρχει σε εσωτερικές ξύλινες πόρτες και ολοκληρώνεται με την μελέτη του κάθε δωματίου ξεχωριστά προτείνοντας την ιδανική λύση για τον εξοπλισμό του. Η ποικιλία των επίπλων που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα να εξοπλίσουμε τα δωμάτια του κάθε ξενοδοχείου με έξυπνες και οικονομικές λύσεις που βασίζονται πρότιστα στην καλαισθησία και λειτουργικότητα.

Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός περιλαμβάνει το κεφαλάρι του κρεββατιού, το σώμα του κρεββατιου, το υπόστρωμα, το κομοδίνο, την ντουλάπα, τον καθρέπτη, μπαγκαζιέρα. Σας προτεινουμε κάποιες ολοκληρωμένες λύσεις για τον εξοπλισμό των δωματίων σας.